OVER ONS

Voortgekomen uit enthousiasme en gedrevenheid

Van der Doelen Bouw & Advies is opgericht in 2009 door Jochem van der Doelen. Het bedrijf is voortgekomen uit enthousiasme en gedrevenheid. Hij vraagt het uiterste van zichzelf en zijn onderaannemers. Van der Doelen staat voor zijn bedrijf “afspraak is afspraak”.

Voor alles is een oplossing en Van der Doelen Bouw & Advies is  flexibel waardoor klanten optimaal kunnen worden bediend. Dit alles zorgt voor een vaste klanten kring waardoor de continuïteit binnen het bedrijf gewaarborgd is. Wij zijn een gezond financieel bedrijf waardoor u zaken doet met een betrouwbare bouwpartner.

ONZE WAARDEN

Klantvriendelijkheid

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heldere communicatie

Scherpe offertes en gedegen advies

Klantvriendelijkheid

Het is zeer belangrijk dat een klant zich op zijn gemak voelt, serieus wordt genomen en begrepen wordt. Dit is van groot belang om het gewenste resultaat voor de klant te bereiken.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prijs speelt vaak een belangrijke rol. Het is belangrijk dat dat niet ten koste gaat van de kwaliteit. Kwaliteit is de wensen van de klanten vervullen! Dit bereiken we door de organisatie klein te houden en met goede vakbekwame mensen de werkzaamheden te verzorgen. Hierdoor kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden en kunnen vaste kosten aanzienlijk lager uitkomen waardoor er zéér concurrerend en kwalitatief hoogwaardig werk geleverd kan worden.

Heldere communicatie

Het is zeer belangrijk dat de communicatie met een klant zeer goed verloopt.
Hoog in het vaandel staat; ‘Afspraak is afspraak’

Scherpe offertes en gedegen advies

Duidelijke, leesbare en volledige offertes. De klant weet daardoor precies wat hij krijgt. De klant zit niet te wachten op meerwerk. Daarom zal er bij het uitbrengen van een offerte altijd persoonlijke toelichting gegeven worden. In offerte stadium vervullen we een adviserende rol. Dit geeft inzicht in de kwaliteit en daar waar nodig om kosten besparend te kunnen werken.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U ADVIES?

Wij staan u graag te woord.
Wij zijn u ook graag van dienst met een vrijblijvende offerte.

BEL 06 1446 7001
CONTACTPAGINA