OVER ONS

Voortgekomen uit enthousiasme en gedrevenheid

Afspraak = Afspraak

Van Der Doelen Bouw & Advies is opgericht in 2009 door Jochem van der Doelen. Het bedrijf is voortgekomen uit enthousiasme en gedrevenheid. Hij vraagt het uiterste van zichzelf en zijn onderaannemers. Van der Doelen staat voor zijn bedrijf “afspraak is afspraak”.

Bij Van Der Doelen Bouw & advies maken we duidelijke afspraken, gespecificeerde offertes en uitgebreide calculaties. Wij houden nauw toezicht op het project en zijn mede actief op de werkvloer. Door onze ervaring in de bouw tot en met calculaties overzien wij het gehele project. Zo zijn er korte lijnen in de communicatie en worden fouten voorkomen.

Dit alles zorgt voor een vaste klanten kring waardoor de continuïteit binnen het bedrijf gewaarborgd blijft. Wij zijn een gezond financieel bedrijf waardoor u zaken doet met een betrouwbare bouwpartner.

jochem van der doelen bouw en advies

ONZE WAARDEN

Werken volgens de laatste technieken

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heldere communicatie & reactie binnen 24 uur

Gespecificeerde offertes en gedegen advies

Heldere communicatie & reactie binnen 24 uur

Het is zeer belangrijk dat een klant zich op zijn gemak voelt, serieus wordt genomen en begrepen wordt. Dit is van groot belang om het gewenste resultaat voor de klant te bereiken. Dit doen we door tijdig te reageren op vragen en wensen. Ook maken wij eerst altijd een gespecificeerde offerte zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Daarom zeggen wij; afspraak is afspraak.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prijs speelt vaak een belangrijke rol. Het is belangrijk dat het niet ten koste gaat van de kwaliteit. Kwaliteit is de wensen van de klanten vervullen! Dit bereiken we door de organisatie klein te houden en met goede vakbekwame mensen de werkzaamheden te verzorgen. Hierdoor kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden en kunnen we onze vaste kosten laag houden waardoor we concurrerend en kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren.

Gespecificeerde offertes en gedegen advies

Duidelijke, leesbare en volledige offertes. De klant weet daardoor precies wat hij krijgt. De klant zit niet te wachten op meerwerk. Daarom zal er bij het uitbrengen van een offerte altijd persoonlijke toelichting gegeven worden. In offerte stadium vervullen we een adviserende rol. Dit geeft inzicht in de kwaliteit en daar waar nodig om kosten besparend te kunnen werken.

Bekijk onze projecten op pinterest

Onze verschillende projecten vind je terug op pinterest. Hier staat alles op een rij en kun je “pinnen” wat je mooi vindt!

Bekijk hier het pinterest board

pinterest van der doelen

HEEFT U VRAGEN OF WILT U ADVIES?

Wij staan u graag te woord.
Wij zijn u ook graag van dienst met een vrijblijvende offerte.

BEL 06 1446 7001
Offerte ontvangen

Het duurt maar 1 minuut