OVER ONS

Voortgekomen uit enthousiasme en gedrevenheid

Afspraak = Afspraak

Van der Doelen Bouw & Advies is opgericht in 2009 door Jochem van der Doelen. Het bedrijf is voortgekomen uit enthousiasme en gedrevenheid. Hij vraagt het uiterste van zichzelf en zijn onderaannemers. Van der Doelen staat voor zijn bedrijf “afspraak is afspraak”.

Bij van der Doelen Bouw & advies maken we duidelijke afspraken, gespecificeerde offertes en uitgebreide calculaties. Jochem houdt zelf toezicht op het project en werkt zelf mee. Door zijn ervaring in de bouw tot en met calculaties overziet hij het gehele project. Zo zijn er korte lijnen in de communicatie en worden fouten voorkomen.

Dit alles zorgt voor een vaste klanten kring waardoor de continuïteit binnen het bedrijf gewaarborgd blijft. Wij zijn een gezond financieel bedrijf waardoor u zaken doet met een betrouwbare bouwpartner.

jochem van der doelen bouw en advies

ONZE WAARDEN

Werken volgens de laatste technieken

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heldere communicatie & reactie binnen 24 uur

Gespecificeerde offertes en gedegen advies

Werken volgens de laatste technieken

Doordat wij werken met de laatste technieken, zijn we in staat hoge kwaliteit te leveren en tijdig op te leveren. Daarnaast gaan we ook bewust om met onszelf door arbeidsintensieve werkzaamheden zo veel mogelijk uit te laten voeren door machines zoals kranen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prijs speelt vaak een belangrijke rol. Het is belangrijk dat dat niet ten koste gaat van de kwaliteit. Kwaliteit is de wensen van de klanten vervullen! Dit bereiken we door de organisatie klein te houden en met goede vakbekwame mensen de werkzaamheden te verzorgen. Hierdoor kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden en kunnen vaste kosten aanzienlijk lager uitkomen waardoor er zéér concurrerend en kwalitatief hoogwaardig werk geleverd kan worden.

Heldere communicatie & reactie binnen 24 uur

Het is zeer belangrijk dat een klant zich op zijn gemak voelt, serieus wordt genomen en begrepen wordt. Dit is van groot belang om het gewenste resultaat voor de klant te bereiken. Dit doen we door tijdig te reageren op vragen en wensen. Ook maken wij eerst altijd een gespecificeerde offerte zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Daarom zeggen wij; afspraak is afspraak.

Gespecificeerde offertes en gedegen advies

Duidelijke, leesbare en volledige offertes. De klant weet daardoor precies wat hij krijgt. De klant zit niet te wachten op meerwerk. Daarom zal er bij het uitbrengen van een offerte altijd persoonlijke toelichting gegeven worden. In offerte stadium vervullen we een adviserende rol. Dit geeft inzicht in de kwaliteit en daar waar nodig om kosten besparend te kunnen werken.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U ADVIES?

Wij staan u graag te woord.
Wij zijn u ook graag van dienst met een vrijblijvende offerte.

BEL 06 1446 7001
Offerte ontvangen

Het duurt maar 1 minuut